Annonse


Billigere båndbredde

Tromsø – Oslo

 • 2 Mbit/s ca. 32 % prisreduksjon
 • 34 Mbit/s ca. 37 % prisreduksjon

  Bergen – Stavanger

 • 2 Mbit/s ca. 25 % prisreduksjon
 • 34 Mbit/s ca. 33 % prisreduksjon
 • 155 Mbit/s ca. 25 % prisreduksjon

  Annonse


  Oslo – Trondheim

 • 2 Mbit/s ca. 33 % prisreduksjon
 • 34 Mbit/s ca. 40 % prisreduksjon
 • 155 Mbit/s ca. 23 % prisreduksjon

  Postnummer- og Stamnettrabatt
  Telenor Nett vil øke rabattsatsen for enkelte postnumre, i tillegg vil de innføre en stamnettrabatt som omfatter samband på 2 Mbit/s eller større. Stamnettrabatten vil gi ytterligere 10 prosent rabatt på samband i hovedføringer med høy kapasitet og stort trafikkvolum.

  – Vi har bygget ut stor kapasitet. I første omgang vil stamnettrabatten gjelde mellom Oslo, Bergen, Stavanger og Trondheim. Videre utbygging gir også bedre kapasitet nordover, slik at også Tromsø kommer med i denne rabattordningen, sier adm. direktør Thor A. Halvorsen til Dagens Telecom.

  Kontrakttidsrabatt
  – Etter sterkt ønske fra kundene tilbyr vi nå kontrakttidsrabatt på digitale samband med kapasitet større eller lik 64 Kbit/s, sier Halvorsen.

  Kundene må leie mer en et 64 Kbit/s samband, og rabattsatsene øker med kontraktslengden fra 5 prosent til 25 prosent. I tillegg vil Telenor Nett nå gi sine kunder kreditt ved at de får etterskuddvis fakturering.

  Se også
  Telenor reduserer prisene