Arkiv

Annonse


NetNet tredje størst?

ArkivNetNet er iallfall fjerde største målt i månedlig omsetning. De hevder å ha 1007 kunder i Norge og har det ubeskjedne mål på 2000 før årsskiftet.

Utfordrere
De nærmeste utfordrerene er Telia og Tele2. Og Tele 2 oppgir selv at de har 320 kunder med en årlig snittomsetning på 80.000 kroner. NetNet har per 5. juni 1007 inngåtte avtaler hvorav omlag 600 er aktive. Telia har etter det vi erfarer omlag 160 kunder, og de har en betydelig høyere snitt omsetningsverdi enn hos de to andre.

Oppsiktsvekkende
NetNet ble etablert i Norge i oktober i fjor, og det er en oppsiktsvekkende sterk vekst de har hatt.

Konsernsjef Erik Hallberg i NetNet International mener suksessen først og fremst skyldes den unike prisgarantien NetNet tilbyr kundene. Du kan rute din utenlandstrafikk via NetNet og deres NetRouter. Dersom de på et tidspunkt ikke kan tilby deg billigste pris, forplikter de seg til å rute din trafikk til den operatør som har det: Det er bare å ringe.

Annonse


Energi-avtaler
Nylig inngikk NetNet en samarbeidsavtale med Oslo Energi Tele om å tilby deres kunder internasjonal trafikk. I første omgang fører det til at NetNet får 203 nye kunder med et betydelig potensiale ut over høsten.

Intelligente bygg
Ett av Oslo Energisk produkter er intelligente bygg. 14. juni åpner Skøyen Næringspark. For NetNet betyr det 115 nye kunder samme dag. Oslo Energi Tele har strukket egen fiberkabel for disse fram til sin sentrale svitsj.

På denne måten kan Oslo Energi Tele/NetNet knytte kundene direkte opp til sitt nett i de mest lukrative og næringstette områder av Oslo.

kampen om e-verkene er i gang
– Vi diskuterer med en rekke energiverk, forteller adm. direktør i Norge, Børge Granli.

Nå er tydeligvis kampen om e-verkene i gang: Telia inngikk i forrige uke en energiavtale i Drammen.

Annonse


Annonse


Annonse