Annonse


HP med LaserJet Companion

Tidligere i vår lanserte HPs multifunksjonsmaskinen OfficeJet Pro 1150C – en kombinert fargeskriver, -skanner og -kopimaskin med blekkteknologi til under 8000 kr. Office Jet får nå toppscore i en rekke tester.

Vannvittig salg
– Salget av OfficeJet har tatt av noe helt vannvittig, og de norske lagrene er fullstendig tømt, forteller markedssjef Anne Lise Meyer hos Hewlett-Packard Norge. Fabrikkene går nå med tre skift, og i løpet av 3 uker vil multifunksjonsmaskinen igjen være på lager.

Billig alternativ
HPs alternative multifunksjonsmaskin er den nye LaserJet Companion som både kan skanne (gråskala), fakse, kopiere og skrive når den koples til en LaserJet. I USA er prisen ca 1750 kroner.

Dyr å godkjenne
Companion forvandler laserskriveren til en multifunksjonsmaskin for en rimelig penge, men til Norge kommer den neppe med det første: – Inntil de europeiske landene vedtar en felles faksstandard, er det for dyrt å godkjenne faksmodulen i land etter land, sier Anne Lise Meyer til Dagens Telecom.

Annonse