Annonse


Telia fikk bank

Kontrakten Telia Norge AS nå har inngått med Sparebankens Nor, er Telias hittil største i Norge når det gjelder telefoni. Den har en ramme på tre år og knytter i første omgang 2.200 av bankens ansatte sammen i et landsomfattende nett. I prosjektets andre fase vil også de resterende 800 være på plass.

Nytt konsept
– Avtalen er den første i sitt slag her i landet og innebærer en konseptuelt ny måte å tenke drift av telefoni på. Banken betaler en månedlig leie pr. bruker for den type funksjonalitet på hvert apparat vi er blitt enige om, sier viseadm. direktør Gunnar Evensen i Telia Norge til Dagens Telecom.

Anerkjennelse
Evensen sier at kontrakten betyr mye for Telia Norge:

– Den anerkjenner vår måte å selge telefoni på som et alternativ til Telenors tjenester.

– Etterhvert som vi bygger ut et forhold til banken ser vi også at vi kommer til å være leverandør på andre områder innen telekommunikasjon, sier Evensen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse