Hopp til navigasjon Hopp til innhold

OST på Gjøvik

OSLO: Fredag arrangerer Lokalnett og Høyskolen på Gjøvik en temakonferanse om bruk av nye medier i offentlig sektor. Planleggingsminister Bendik Rugaas skal delta med innlegg via videokonferanse.

Skjermdump
– Til tross for kort frist er det så mange som 100 personer som kommer til temakonferansen, sier Nils Johan Brede i Lokalnett til Dagens Telecom.

Rugaas Taler
– Rugaas skulle egentlig komme til Gjøvik for å holde et innlegg om regjeringens satsing på området offentlig serviceutvikling gjennom bruk av nye medier. Viktige saker i Statsråd førte til at vi måtte ordne med studio for videokonferanse i Oslo isteden. Men det passer jo enda bedre i forhold til temaet, sier Brede.

Elektronisk kommuner
Lokalnett vil blant annet vise siste utgave av Offentlig Servicetorg (OST) fra kommunene Askøy og Ringsaker.

– Alt stoff i kommunen som er formalisert, alle skjemaer og tjenester som ytes til kommunenes innbyggere kan hentes eller nåes via Internett. En av de siste tjenestene som har kommet til er interaktivitet, slik at kommunenes innbyggere kan fylle ut skjemaer direkte til kommunen via Internett, sier Brede til Dagens Telecom.

Se også: Elektroniske kommuner