Arkiv

Annonse


Samarbeid CA-Fellesdata

ArkivUnicenter TNG er spesielt effektivt for drift- og system management av multiplattform-systemer. Nå har Fellesdata valgt å standardisere sitt management på Unicenter. Samarbeidet innbærer også at Fellesdata overfører de gamle UniMaster-produktene til CA.

Attraktiv teknologi
– Norske bedrifter taper hvert år millioner av kroner som følge av driftsproblemer og avbrudd på virksomhetskritiske applikasjoner. Unicenter TNG framstår som en attraktiv teknologi som gir Fellesdatas driftsorganisasjon et verktøy også for andre systemer enn UNIX, sier adm. dir. Thorolf Thorstensen.

Attraktiv partner
– Fellesdata var tidlig ute med løsninger på dette området. Deres renomé, erfaring og markedsposisjon gjør dem til en meget attraktiv Unicenter-partner, sier adm. direktør i Computer Associates i Norge, Stein Onsrud.

Usikker fremtid
Det som kanskje kan gjøre framtiden litt usikker hva samarbeidet angår, er at Fellesdata er til salgs og at fire-fem større internasjonale IT-bedrifter, blant dem IBM, har vist interesse for å overta.

Det er ikke gitt at for eksempel IBM vil foretrekke et management-system fra sin fremste konkurrent på området.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse