Hope, Einar

Annonse


Krever Telenor-gransking

Hope, Einar– Når Telenor planlegger å utnytte sin monopol-situasjon på denne måten, må planene granskes, sier Hope til Dagens Telecom.

Priser seg ut
– Jeg tror uansett at Telenor i lengden vil brenne seg på disse planene, sier Hope.

Konkurransedirektøren tror at Telenor Mobil vil tape mye penger på det foreslåtte tilbudet. Når telemonopolet faller den 1. januar i 1998, vil Telenor rett og slett stå i fare for å prise seg ut av markedet.

Må si stopp
– Vi er opptatt av vekst i norske bedrifter, men konkurransen må være rettferdig. Vi må si stopp til disse planene som ikke er annet enn utnyttelse av en monopolsituasjon, sier forbundsleder Trond Dahl-Johansen i Norsk Bedriftsforbund til Dagens Telecom.

Se også: Slutt for NMT-kundene?

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse