Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Gjensidige tok Internett

OSLO: Gjensidige Forsikring vant Den Gyldne Alfa for fjorårets Internett-produkt. Kværner ASA vant klassen for beste Intranett-produkt. Utdelingen skjedde på Grand hotel i Oslo mandag ettermiddag.

Skjermdump
– Det var et svært vellykket arrangement. I år var det 37 påmeldte og syv av disse ble nominert til de to klassene. Vi regner med dobbelt så stor oppslutning, og flere klasser til neste år, sier prosjektansvarlig Johan Kraft-Johanssen i Geelmuyden Kiese til Dagens Telecom.

Det er lønnsomt!
– Årets konkurranse har lagt mest vekt på tradisjonelle bedrifter som også benytter Internett og intranett for å markedsføre sine produkter og tjenester. Det viser seg at flere av disse faktisk kan vise til positive resultater fra nett-satsingen, sier Kraft-Johanssen.

I følge Kraft-Johanssen kunne ingen av de påmeldte som kun drev forretning på Internett tallfeste inntjening eller salg.

IT-jury
Juryen for å kåre vinneren av Den Gyldne Alfa har bestått av direktørene fra Cap Gemini, Digital, Microsoft, Computer Associates og telenorsjef Tormod Hermansen.