Annonse


Ny telesatsing

Datapoint ønsker nå å etablere seg sterkere i det norske markedet for å gi en langsiktig garanti for support og service til sine norske kunder.

Flere tjenester
I Norge har Datapoint levert maskin- og programvare for tradisjonell administrativ databehandling. Selskapet vil nå også levere integrerte telefoni- og datsystemer for organisasjoner som bruker telefon som strategisk verktøy.

Den nye norske organisasjonen vil tilby kompetanse innen systemintegrasjon, nettverk, programutvikling og telefoni.

Godt etablert
Datapoint har vært aktive på det norske markedet siden 1973 gjennom distributører som Scanvest Ring, Olivetti og Merkantildata. Samarbeidet med Olivetti og Merkantildata fortsetter, men Datapoint overtar selv rollen som importør.

Annonse


Annonse


Annonse