Annonse


År 2000 innen rekkevidde

Utviklingsarbeidet skal fra Cincoms side være avsluttet allerede 30. juni 1997. Da vil i følge planen alle selskapets produkter være «År 2000»-kompatible. Ny versjon av enkeltprodukter skal foreligge der det er påkrevet.

Løser problemene
– Vårt mål var å være blant de første firmaer som kunne garantere kundene at de ikke ville bli overlatt til selv å løse problemet, sier Søren Qvist, fagsjef hos Cincom ATG Scandinavia.

Cincom har valgt firmaet IIS Group (International Informatics Solutions) til å yte teknisk support på prosjektet. Metoden består i flere nøkkelfaser som løses med verktøy utviklet av IIS og som tilbys som en totalløsning.

Cincoms «År 2000»-verktøysett kan kunden selv implementere. Det omfatter estimering, konsekvensanalyse, konvertering og produksjon.

Annonse


Annonse


Annonse