Annonse


Netscape integrerer

Framfor alt kan de to nye programpakkene som Netscape slipper denne våren gi bedre Intranett-løsninger. Her er det meste du trenger i det daglige integrert i en HTML-basert applikasjon. Spesielt imponerende er Communicator Professional Edition.

Gruppesamarbeid
I Communicator Professional Edition finner du Netscape Collabra for gruppesamarbeid, Netscape Messanger for e-post, Netscape Composer for html-innlegging, Netscape Confernce for lyd, Netscape Calendar for avtaler pluss en IBM 3270-modul og en management-modul.
Lan Times har testet har alle moduler unnntatt de tre siste.

Oppgaveorientert
Ifølge Lan Times er noe av det viktigste at man kan bedrive oppgaveorientert og ikke applikasjonsorientert databehandling med disse nye programmene. De berømmer spesielt det nye post-systemet og bra er det. E-post systemet til dagens Navigator er ikke mye å skryte av.

Annonse


Annonse


Annonse