Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Årets etablerer 1996

Konsulent-bedriften Internett Studio AS er kåret til «Årets etablerer» av Etablerersenteret i Oslo og Akershus. Bedriften tok tittelen i konkurranse med 200 andre etablerere.

Internett Studio AS startet sin virksomhet i august 1996 og tilbyr sine tjenester til norske bedrifter som ønsker å utvikle Internett/Intranett-løsninger. De sitter med kompetanse på områder som Java, JavaScript, CGI, HTML og design.

I kåringen ble det lagt vekt på en god forretningsidé, grundige forberedelser i form av markedsanalyse, en godt utarbeidet forretningsplan og det faktum at bedriften ble godkjent og tildelt etablererstøtte fra Næringssekretariatet i Oslo.

Dagens link
Det kan også være verdt å merke seg at JARS (Java Applet Rating Service) nylig har kåret Internett Studios «dagens link» Java program til et av verdens beste eksempler på bruk av Java-teknologi i Internett sammenheng.