Annonse


Guidet tur på Internett

– Dette kan bli en nyttig applikasjon for folk som driver med brukerstøtte, sier analytiker Chris Pavlic i konsulentselskapet Aberdeen Group i Boston.

Når du vil
Itinerary Web Presenter er skrevet i Java programmeringsspråk. Brukere kan klikke seg gjennom HTML-lenker på en website for å guide en eller flere andre brukere gjennom grafikk og data.
Den interaktive presentasjonen kan startes når som helst gjennom nettloser fra Netscape, Microsoft og Hot Java, melder TechWire.

Tre komponenter
Programvaren består av tre komponenter. Hovedapplikasjonen kalles Itinerary Web presenter, og starter opp «turen». Contigo Server er en Internett-server og fungerer som kommunikasjonssenter ved å koordinere applikasjoner, overvåke trafikken og gjenopprette websider. Den tredje komponenten, Contigo Chat, er en samtalefunksjon som kan brukes mellom to eller flere deltakere gjennom presentasjonen.

Ikke bak brannmuren
Itinerary Web Presenter kan ikke lastes ned på lokale diskettstasjoner og virker ikke på innsiden av brannmurer. Programmet bruker standard HyperText Transfer Protocol teknologi.

Annonse


Annonse


Annonse