Annonse


Gratis telefonsamtaler?

I Sverige har selskapet hatt stor suksess med reklametelefon-ordningen. “Prisen” svenskene må betale er at samtalen avbrytes av ti sekunder reklame hvert tredje minutt, opplyser markedsansvarlig Peter Brodén i Gratistelefon Svenska AB.

Over all forventning
Broden legger til at selskapet også vil gå inn i flere andre europeiske land i løpet av året.
– Responsen både fra annonsører og de som ønsker gratis samtaler har vært over all forventning. I tillegg har teknikken fungert som den skal, sier Brodén til nyhetsbyrået NewsWire.

Verdens første
I november i fjor ble det mulig for innbyggerne i Lund og Norrköping å ringe gratis innenlands. Prøveprosjektet i de to byene utvides nå til å omfatte hele Sverige. Selskapets produkt er verdens første i sitt slag.

Datamaskin styrer
For å benytte seg av tilbudet ringer svenskene et gratis nummer som kobler dem opp mot en datamaskin. En automatisk telefonsvarer ber dem om å taste inn nummeret til den de ønsker å snakke med, og dermed er det bare å prate i vei uten at det koster noe.