Annonse


Ta med jobben hjem!

Etherlink III PC-kort gir brukerne mulighet til å koble seg direkte til det aktuelle nettverket hjemmefra, på hotellrommet eller ute hos kunder og partnere.

Raskt
Kortet leveres både for standard PC-bus og i PCMCIA-versjon for laptop-maskiner. LAN-delen har kontakt for en 10BASE-T kabel (RJ-45) og en LED-lampe for signalkontroll. Modemdelen kjører med 33.6 Kbps overføringshastighet. Dette gjør den til et av de raskeste PC-modemene, melder 3Com.
Installeringen skal gå enkelt og raskt ved hjelp av plug-and-play-teknikken i Windows 95.

LAN-tilkobling
PC-kortet leveres med en 3Com EtherDisk som inneholder drivere for nettverksoperativsystemer som NetWare 4.x og 3.x, DOS ODI, OS/2, NDIS 2.01 DOS, Windows for Workgroups, Windows NT og Windows ‘95. Det finnes også drivere for annen 3-parts programvare.