Annonse


Treff send-knappen

For de uinnvidde bør det kanskje nevnes at det er amerikansk fotball det dreier seg om når Nokia i pausene drar en gigantisk «mobiltelefon» ut på gressmatta og lar tre tilskuere forsøke å kaste den ovale fotballen gjennom sendknappen. Om man treffer andre knapper enn send-knappen vanker det mindre premier.

I natt
Hvem som vant de nærmere sju millioner kronene, er foreløpig ikke kjent, men Sugar Bowl-finalen endte med seier 52-20 til Florida over Florida State, i følge Internett-utgaven til USA Today. Kampen gikk natt til fredag norsk tid i Lousiana Superdome.
Nokia skal sponse Sugar Bowl – en serie der Collage-lag kjemper om troféene ut 1998. I tillegg til Nokia er kampen sponset av National Car Rental, America Online, Energizer, Texas Instruments, Sega, Delta Airlines and Texaco.

Annonse


Annonse


Annonse