Annonse


Hvordan ringe gratis?

Hva gjør du når du har vært ute en hel kveld, og har lovet å ringe hjem, men ikke har hverken penger eller telefonkort? Ja, da kan du vel få litt rente på alle de pengene en har betalt til Telenor gjennom tidene, sier Flashback og gir følgende tips.

Mynt eller kort?
Let opp en avsidesliggende telefonkiosk, titt etter nummeret på telefonen og ring siden feilopplysningen. Det aktuelle nummeret er gratis å ringe til! Hvis du står i en mynttelefon, sier du at du har stått der i et kvarters tid og forsøkt uten at automaten vil ta pengene, og at du MÅ ringe hjem, fordi barnevakten har ringt personsøkeren din. Og, hvis du står ved en kortautomat sier du at du ikke får puttet inn kortet fordi det ligger papir i hullet.

Du har selvfølgelig flere andre unnskyldninger på lager. I begge tilfeller kommer sikkert en vennlig (!?) medarbeider hos feilopplysningen til å kople din samtale uten at det koster deg et rødt øre!

Annonse