Annonse


ATM for Wide Area

De to nye produktene gir henholdsvis småbedrifter/telependlere og større organisasjoner mulighet til å utnytte ATM-teknologiens effektive kommunikasjonsmuligheter, og kan håndtere en kombinasjon av bedriftens samlede telefon, data og video-overføringer på en kostnadseffektiv måte.

Effektive produkter
3Com AccessBuilder 9600 ATM Access Multiplexer stammer fra OnStream Networks, som 3Com nylig har kjøpt opp. 9600 er beregnet på bedriftsomfattende kommunikasjon, og egner seg også godt for Internett tjenestetilbydere Dette er det første produktet på markedet som utnytter de individuelle kanalene i T1 (1.544 Mbps) og som tilordner hver kanal sin egen virtuelle ATM-krets for overføring over en T3 (45 Mbps) ATM WAN-link. I praksis betyr dette en økning i båndbredde-effektiviteten ved hjelp av krets-emulering. Andre tilsvarende produkter utnytter båndbredden mye dårligere; hele T1 kretsen dedikeres til en enkelt punkt-til-punkt-forbindelse, og store mengder med kostbar båndbredde blir aldri benyttet.

Både tale og video
3Com AccessBuilder 9300 har den samme avanserte trafikkadministrasjonen som 9600, og støtter effektiv CBR-trafikk for tale- og video-overføring. Denne enheten er beregnet på mindre bedrifter, telependlere og avdelingskontorer. 9300 har tre ekspansjonsporter for øket applikasjons- og server-funksjonalitet, f.eks. forbindelse til lokale ATM-svitsjer, tale/video og annen datatrafikk som 100Base-T eller svitsjet Ethernet.
Cinet er 3Coms største distributør av denne typen produkter i Norge.

Annonse