Annonse


IBM satser på Internett

Datagiganten IBM satser for fullt på Internett og presenterer flere av sine nye produkter på Internet World-messen i New York onsdag denne uken. De nye teknologiene skal møte utfordringene som ligger i å administrere informasjon og transaksjoner over Internett. Det er IBMs håp at produktene skal øke utbredelsen av Java blant industri og kunder.

Storebror ser deg
Et av verktøyene er av «storebror ser deg»-typen, et analyseverktøy som lar forskjellige bransjer samle informasjon om kunder som besøker deres web-sider. Informasjonen skal gjøre det mulig for produsenter og selgere å forutsi kundenes kjøpsatferd på bakgrunn av tidligere kjøpsmønstre.

Javaprogrammering
Av andre nyheter kommer det blant annet teknologi som skal gjøre det enklere å legge inn Java multimedia og spesialeffekter for å lage mer spennende web-sider. At IBM satser hardt på Java er kanskje naturlig, når man tar i betraktning at Java er et alternativ til Microsoft Windows.

Annonse


Annonse


Annonse