Annonse


Trafikkbistand fra IBM

Denne teknologien er nå tilgjengelig for web-servere i en betaverson på internett. “Network Dispatcher” er vidunderets navn og er suksessfullt testet ut på Netscape Communications Corps.´s hjemmeside der opptil 40 millioner treff er registrert i løpet av en dag.

Nå skal det visst bli slutt på opptattsignaler, å bli kastet ut av en side, eller 30 minutters venting for brukere av kommersielle web-tjenester skal vi tro IBM når de den 27. desember lanserer sitt endelige produkt til bedriftsmarkedet. Foreløbig er det IBMs AIX variant for UNIX som kan glede seg over nyvinningen, men allerede første kvartal 1997 vil Sun´s Solaris og Windows NT nyte godt av produktet. De andre servere vil få tilbudet i løpet av 1997.

Programvaren vil i følge IBM få flere web-server til å jobbe sammen som en, slik at trafikk-belastningen vil bli fordelt på servere med tilgjengelig kapasitet. Programvaren mestrer opptil 4 millioner bruker i timen hevder IBM. Produktet vil koste rundt 10.000 krDet er PC Week Online som melder dette.

Annonse