Annonse


ERMES nå i 24 land

Fra ERMES-organisasjonen meldes det at åtte nettoperatører har personsøkersystemer til ERMES i kommersiell bruk. Disse befinner seg i Frankrike, Ungarn, Nederland, Sveits og Saudi Arabia.

En rekke nye nettoperatører har dessuten tegnet avtaler om utbygning. De nye nettoperatørene har forpliktet seg til utbygning i 24 land. Dette gjelder først og fremst i de største byene i Vest-Europa.

Nå kommer også de tidligere østeuropeiske statene med, som for eksempel Armenia, Ukraina og Russland.

ERMES har også et potensiale i det fjerne Østen. Basestasjoner for personsøkingssystemet er allerede operativt i et land som Malaysia.ERMES, er en felles europeisk personsøkertjeneste for tall og tekst. Tekstmeldinger kommer fram på tegnruta på samme språk (med samme tegnsetting) som de ble sendt, uansett hvor i Europa abonnenten befinner seg.

Annonse


Annonse


Annonse