Annonse


Halve kaka til Netscape

Neste års «killer»-applikasjon blir integrert gruppevare og elektronisk post, tror Netscape.
Programvareleverandøren regner med at markedet for intranett vil nå 10 000 millioner dollar før årtusenskiftet. Netscapes mål er å ta 50 prosent av dette markedet med SuiteSpot og Communicator, de håper på å oppgradere sin store base av Navigatorbrukere til den nye programvaren.

Noen av de nye komponentene i e-post programmet Communicator skal være bygd i Java, men Netscape vil ikke opplyse hvilke. Produsenten har forøvrig planer om å levere en 100 prosent Java versjon av produktet så snart som mulig.

Communicator og SuiteSpot slippes i første kvartal 1997, og Netscape lanserte nylig prisene. For store organisasjoner vil lisensprisen bli 70 amerikanske dollar per bruker for SuiteSpot gruppevare, og 100 dollar per bruker for både SuiteSpot og Communicator.
Med Communicator vil Netscape konkurrere direkte med Lotus Notes og Microsoft Exchange.