Annonse


Unngå Unix-kaos

«Open Enterprice Software Suit» er i prinsippet en utvidelse av bull’s ISM (Integrated System Management), som er en løsning for å administrere, styre og kontrollere nettverk og systemer.

Poenget med den nye pakken er at administrator skal kunne administrere alle Unix-systemene i et nett fra en og samme konsoll. Open Entreprise Software Suit muliggjør dette i og med at den inneholder elementer som normalt ligger på en vertsmaskin. Programpakken kan kjøres på AIX-maskiner fra Bull og IBM. Prisen starter på 370 000 kroner.

Med Sagister-konseptet, som denne programpakken er en del av sammen med maskinvarebiten Escala Powercluster, er det mulig å skalere opp til åtte noder med åtte prosessorer. Løsningen kan dermed fungere som et stormaskin-konsept for Unix.

Annonse