Annonse


Hel-Europeisk modem

PCMCIA 28.8 Pro heter vidunderet. Alt brukeren trenger er et PC-kort og tilgang til en linje.

Ved hjelp av en windows-basert interaktiv manual (utarbeidet på 8 språk) guides brukeren så frem. Ved å klikke på det aktuelle landet på et verdenskart konfigureres modemet automatisk, og dermed er det fritt frem å sende for eksempel mail eller filer hjem, eventuelt å knytte seg opp til et nettverk eller til Internett -uten krøll underveis.

Skulle feil likevel oppstå, forsikrer Motorola at det bare er å klikke på «analyse»-knappen, og den interaktive guiden vil opplyse om hva problemet er, hvor feilen ligger og hvordan den kan rettes opp.
For data opererer modemet på 28.8Kbps til 300bps og holder V.34 standard. For fax er modemet GruppeIII-compatibelt og kjører 14.4Kbps i henhold til V.17 standarden

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse