Annonse


Vekst for Token Ring

Analysefirmaet IDC regner med at markedet for svitsjet Token Ring vil vokse fra 29 millioner dollar i 1995 til over en milliard dollar i 1999. Daglig leder Jan Søgaard i Bay Networks Norge regner med å ta en vesentlig del av dette markedet.
– Bay Networks er markedslederen innen huber og svitsjer for Token Ring, med en markedsandel på 28 prosent av hub-markedet og 48 prosent av svitsje-markedet. De nye produktene, BayStack Token Ring Huber, gir brukerne mulighet til å integrere svitsjeteknologi i det eksisterende Token Ring nettet. Det betyr fleksibilitet og mulighet til å vokse og øke ytelsen i nettet, sier Jan Søgaard.

I følge en pressemelding fra Bay gir de nye hub’ene mulighet til effektiv styring og overvåkning ved hjelp av Bays programvare Optivity. Driftsikkerheten er ivaretatt ved at BayStack Token Ring huber sørger for automatisk avstengning av deler av nettverket der forstyrrelser oppstår.

De nye hub’ene er en del av en familie av produkter som består av: System 5000-, System 3000- og System 2000 hub-plattformer; Centillion 100 og Centillion 10 Token Ring svitsjer; Token Ring RMON Probes samt Token Ring-grensesnitt for Advanced Remote Node, Access Node og Backbone Node rutere.

Annonse