Annonse


Suksess for MiniLink

I utgangspunktet var det satt et mål på 15.000 brukere til MiniLink-tjenesten i Norge. Dette målet er allerede nådd. I tredje kvartal i år hadde tjenesten i alt 17.700 brukere.

Prosentvis vekst fra andre til tredje kvartal er på over 65 prosent. Nytt mål på antall brukere er satt til 27.000, får vi opplyst av Line Varskog ved Telenor Mobils Personsøkertjeneste i Trondheim.Fortsetter veksten med samme tempo, vil neste mål nås om litt over ett halvt år.

MiniLink er en personsøkertjeneste som formidler tall. Det kreves egne søkere til denne tjenesten. MiniLink er uten abonnements- og innmeldingsavgift, men avgiften for å kalle opp en MiniLink er adskillig høyere enn for personsøking med tall
I tjenesten er det den som sender meldingen som betaler..

MiniLink har særlig blitt populær blant studenter, skoleelever og de som avtjener førstegangstjenesten.

Annonse