Annonse


Ludwick slutter

Bay Networks har fordoblet omsetningen i løpet av de to årene som er gått siden SynOptics og Wellfleet gikk sammen, samtidig som de to selskapene er blitt integrert på alle måter, organisatorisk såvel som teknologisk. Det har imidlertid ofte vært hevdet at integreringsprosessen har gått for langsomt under Ludwicks ledelse, samtidig som veksten i omsetning og inntjening har vært for lav. Selskapet har mistet 2.plassen i nettverksbransjen til 3Com. Cisco er fremdeles den soleklare ener.

Ledig jobb
Nå overtar styrets formann, Paul Severino, jobben som fungerende tpoppsjef mens han leter etter Ludwicks etterfølger. Ludwick, som allerede i juli fortalte at han ønsket å slutte, fortsetter som styremedlem.
Fortjenesten pr. aksje er forøvrig regnet etter ekstraordinære omkostninger i forbindelse med kjøpet av Lancity. Regulær omsetning falt fra 62,4 millioner (49 cent pr aksje) året før til 48,3 millioner dollar (45 cent pr. aksje. Og for ordens skyld: Wall Street hadde regnet med et ordinært overskudd på bare 29 cent pr aksje. Omsetningen på 522 millioner dollar er en økning på 19 prosent fra samme periode året før, da selskapet omsatte for 438,3 millioner dollar.