iphone 15 pro dummies
Dette er iPhone 15 Pro-serien som trolig avsløres 12. eller 13. september. Merk at titan-kantene ikke er inkludert i dummy-enhetene. Bilde: Majin Bu/X

Annonse


Ingen andre enn “iPhone 15 Pro” får dette i år

The Information forklarer i en fersk rapport hvordan Apple sparer milliarder av dollar.

Blir alene om 3 nm – Intel er neste ut, men ikke før i 2024

Fordi selskapet er så store og viktige for brikkeprodusent TSMC (“Taiwan Semiconductor Manufacturing Company Limited”) tar sistnevnte kosten når brikkene feilproduseres – det skal være snakk om at rundt 1 av 5 av de nye A17 3 nm-brikkene er defektive. Dette er unikt i bransjen, og sparer Apple for gigantiske summer.

Ikke bare er det unikt at den Taiwanske produsenten ikke betaler Apple for de defektive brikkene, men Apple blir det eneste selskapet med en 3 nm-brikke i år. Faktisk er Intel neste ut, men ikke før neste år. En fordel for TSMC er at de lærer å produsere 3 nm kjappere og at færre brikker ender opp defektive.

Det er tre år siden Apple utstyrte Pro-modellene med mer RAM

Vi har ikke vært vant til å oppleve større hastighetsforbedringer ved generell bruk av iPhones da de har vært kjappe lenge, det har i hovedsak vært snakk om GPU-forbedringer, men Mark Gurman mener at A17-brikken (kun til 15 Pro, 15-serien utstyres med A16,) faktisk vil oppleves som kjappere. Vi håper samtidig at Apple øker mengden RAM (Apple har utstyrt Pro-modellene med 6GB RAM siden 12 lansert i oktober 2020) slik at spesielt nettleser-faner kan holdes oppe lenger uten at de lastes på nytt.

Kun iPhone 15 Pro får den nye “action-knappen” vi skrev om senest i dag

Annonse