galaxy watch fe
Galaxy Watch FE vil koste rundt 2000 kroner når den lanseres senere i sommer.

Annonse


Samsung har annonsert “Watch FE”

Samsung har annonsert Watch FE til 200 dollar.

Helsefokus – lanseres globalt i sommer

Vi har ikke norsk prisinformasjon om produktet enda som fremdeles ser ut til kun å være offisiell i Samsung sine amerikanske kanaler. Samsung fokuserer på helse-tjenester, og trekker frem at 40 mm-klokka leveres i tre farger:

“Galaxy Watch FE, tilgjengelig i en størrelse på 40 mm, tilbyr et oppfrisket utseende og følelse basert på det ikoniske designet til Galaxy Watch-serien. Den kommer i tre farger – svart, rosa gull og sølv – med nye klokkeremmer med distinkte blå og oransje sømmer, som forbedrer designet og gir en stilig enhet som kompletterer ethvert utseende. I tillegg tilbyr Galaxy Watch FE en rekke nye urskiver som lar brukerne tilpasse klokken sin, mens ett-klikks-båndet også gjør det enkelt å bytte bånd for å mikse og matche for å møte stilen deres. Galaxy Watch FE har et safirkrystallglass som gir overlegen holdbarhet, som gir brukere beskyttelse mot riper under daglig bruk.”

Watch FE støtter også varsler for unormalt høye eller lave hjertefrekvenser og funksjonen “Irregular Heart Rhythm” Notification (IHRN) for proaktivt overvåker hjerterytmer som tyder på atrieflimmer (Afib). “I tillegg kan brukere få en dypere forståelse av hjertehelsen ved å overvåke blodtrykk og EKG,” heter det i pressemeldingen som også avslører at klokka kan spore over 100 ulike treningsmetoder.

For en mer optimal løpeopplevelse hjelper “Personalized Heart Rate Zone” brukere med å sette sine egne mål basert på deres fysiske evner.

Samsung

Spesifikasjoner