steam deck-toppliste
Er dette også dine Steam Deck-favoritter i sommer? Bilde: ITavisen

Annonse


Avslører endelig de mest populære

Valve har avslørt hvilke spill som er mest populære til selskapets håndholdte konsoll Steam Deck.

Oppdateres jevnlig

Listen inneholder de 100 mest spilte spillene der Elden Ring er på førsteplass, etterfulgt av Stardew Valley, Balatro og Baldurs Gate 3. Dette er spillene som er mest populære den siste uken, men man kan også sortere etter de mest populære den siste måneden eller det siste året. Listen oppdateres daglig og avslører også om spillet er Steam Deck-godkjent.

Beregningen vi bruker for å fastslå toppspilte er en kombinasjon av unike brukere og interesse. Hades 2 har bare vært ute i en måned, men så mange Steam Deck-spillere har det som et av de mest spilte spillene sine for hele året, at det ble løftet i rangeringen.

Lawrence Yang, Valve

Den siste uken:

Den siste måneden:

Det siste året: