pixel 9
Vi har kjent med det nye Pixel-designet i flere måneder, men selv om de nye mobilene får et nytt design i år, er den store ytelses-oppgraderingen ventet neste år. Bilde: OnLeaks

Annonse


Google avslører disse 13. august

Google er litt tidligere i år enn tidligere, og holder sitt Pixel 9 og Fold-event i august.

Litt tidligere enn vanlig

Selskapet sier de skal “vise frem det beste fra Google AI, Android-programvare og Pixel-porteføljen av enheter.” En annen interessant vri er at eventet holdes i Mountain View, CA, og ikke i New York.

Det har vært lekkasjer av de nye Pixel-enhetene i flere måneder, og i april dukket ekte vare opp:

Og slik blir Pixel Fold:

Bilde: OnLeaks

Dette tyder på at det skal skje noe spesielt, og ganske riktig: Pixel og Fold får nye design i år, men det er ikke ventet at Google Pixel får sitt “iPhone X”-øyeblikk før neste år når de er klare med sine helt egne Tensor-brikker:

“Pixels Tensor-brikker utvikles i samarbeid med Samsung, men nå er Google visstnok i ferd med å vrake dem til fordel for TSMC. Ifølge Android-bloggen vil Pixel 10 bruke TSMC for å produsere brikkene, og de vil utvikle dem selv, uten hjelp fra Samsung! Det betyr at selskapet kan gjøre som de vil, og kanskje kan øke ytelse og batterilevetid betraktelig samt bedre AI-ytelse. Det er nemlig ikke ventet at Pixel 9 utstyres med en særlig kjappere brikke, da den vil bruke Tensor G4 designet nettopp i samarbeid med Samsung,” rapporterte vi i mai.

Det er også ventet nye Pixel Buds og en ny klokke som endelig blir større hørte vi i januar i år:

“Skal vi tro Google-bloggens kilder, planlegger nemlig selskapet to størrelser for årets Pixel Watch 3-modeller. Dette har de fått kjennskap om fra en “kilde med kjennskap til planene.” Hvilken størrelse? Det informeres vi ikke om.”

Bilde: ITavisen