google ai
Med nye "Google AI" vil man kunne "gå tilbake" i skjermbilder og søke etter informasjon.

Annonse


Pixel får eksklusive “Google AI”

Husker du “Pixie”-ryktet fra desember 2023?

Avsløres 13. august

Greia var at Googles Pixel-mobiler skulle utsyres med en unik AI, mens resten av Android-økosystemet får Google Gemini. Google AI er navnet på de Pixel-eksklusive funksjonene, og ikke Pixie, skal vi tro de lekkede skjermbildene.

Nå avslører Android Authority mer om de nye funksjonene er en Windows Recall-lignende funksjon, men det er en stor forskjell som vil gjøre dette langt mer personvern-trygt: det er kun innhold i skjermbilder som man kan søke i.Funksjonen kalles “Pixel Screenshots.” Innholdet prosesseres lokalt for å styrke personvernet. Funksjonen vil kunne analysere metadata, lenker, navn på app og dato.

De to andre funksjonene er “Add Me,” som sørger for at alle i gruppen er å finne i gruppebildet. Det foreligger ikke mer informasjon om denne funksjonen enda. Studio er den siste lekkede funksjonen som integreres i Pixel sin skjermbilde-app. Man vil kunne endre stickers i appen, og det spekuleres i at den også vil kunne generere AI-bilder.