galaxy s24-serien
Ultra, 24+ og 24. Bilde: ITavisen

Annonse


Det ryktes Samsung gjør det samme

Det ryktes stadig at de store mobil-produsentene gjør endringer i lineupen.

“Alle” endrer lineupen

Apple har byttet mellom iPhone Mini og Plus noen år, og det er kjent at Google også gjør endringer med sin Pixel-serie som forøvrig får en helt unik “Google AI.” Denne gang ryktes det at Samsung dropper Galaxy S25 Plus og i stedet skal fokusere på Galaxy S25 og S25 Ultra som visstnok får et mer avrundet design likt Note 7.

“Databasen vår har avslørt detaljer om Samsungs kommende enheter, og avslører eksistensen av vanlige Galaxy S25 og Galaxy S25 Ultra, men S25+-modellen mangler, noe som tyder på at Samsung faktisk droppet S25+,” hevder Androidheadlines.com. Vi kjenner ikke til nettsiden og kan derfor ikke gi noen formening om hvor korrekt dette eventuelt er, men fordi både Apple og Google endrer markerer hadde det ikke overrasket oss. Det at de visstnok har tilgang til en IMEI-database styrker troverdigheten.

Hva angår de andre modellene så dukker Galaxy S25 opp i databasen som SM-S931B/DS og S25 Ultra som SM-S938B, SM-S938U, SM-S938N og SM-S9380 – “B” står for global og “U” for USA. “N” står for Sør-Korea.

Annonse


Vi regner med at årsaken til at Samsung dropper Plus-modellen er for å få enda flere til å velge den dyrere Ultra-modellen, noe de allerede gjør:

“Etter lanseringen av den nye Galaxy S24-serien opplevde Samsung en tosifret økning i forhåndsbestillinger sammenlignet med sin forgjenger, hvor over 65 prosent av kundene valgte premiumvarianten, Galaxy S24 Ultra,” heter det i pressemeldingen fra Samsung. Vi har dessverre ikke detaljert salgsstatistikk, men merk at prosent-tallet omfatter forhåndsbestillinger og ikke salget etter at modellene kom i salg 31. januar.”

Nå er spørsmålet: kommer det en “Galaxy S25 Mini”?