doom eternal
"Dark Ages" er det nye Doom-spillet som kanskje lanseres senere i år. Visstnok har spillet vært under utvikling i over fire år. Doom Eternal ble lansert i mars 2020.

Annonse


Det nye Doom-spillet heter “Dark Ages”

Insider Gaming kan avsløre at Xbox skal avsløre id Software sitt nye spill 9. juni.

Mer avsløres 9. juni

Dette er sommerens store dato for Microsoft og Xbox – foruten Doom ventes det et nytt Gears of War-spill. Men tilbake til Doom-spillet som har jobb-navnet “Year Zero” og har vært under utvikling i minst fire år.

Spillet har blitt beskrevet ovenfor Insider Gaming som “middelalderinspirert undergangsverden,” noe som passer perfekt for den legendariske spill-serien som gjenoppstod til stor suksess i 2016 med “Doom.” Insider Gaming spekulerer om det kan være opprinnelses-historien til “The Slayer.”

I tillegg til Gears og Doom skal Xbox snakke mer om det nye Indiana Jones-spillet og Call of Duty: Black Ops 6.