gears of war
Gears 5 kom i 2019 og Xbox-spillere trenger positive nyheter: det er tid for Gears of War 6.

Annonse


Xbox trenger dette

Gears of War 6 skal annonseres i juni.

Det er fem år siden Gears 5

Det hevder The Verge-journalist Tom Warren. Ifølge Microsoft-journalisten, så skal spillet vises frem søndag 9. juni på en Xbox Showcase. Spill-serien har alltid vært viktig, både på en-spiller og flerspiller-delen, men i tillegg en tredje ting: grafikken. Gears 5 er et meget ytelseseffektivt spill, og det hadde for tiden (september 2019) flott grafikk.

I tillegg skal selskapet, som for tiden evaluerer alle deler av Xbox-virksomheten (som får AI), avsløre lanseringsdatoer for Microsoft Flight Simulator 2024, Avowed, Indiana Jones and the Great Circle og nye Call of Duty som lanseres i oktober og som det allerede har vært rykter om. Indiana Jones-spillet fra Bethesda og Machine Games har vi allerede en trailer for. Prosjektet ble avslørt januar 2021.

I andre Xbox-nyheter er det kjent at Kareem Choudhry forlater Microsoft etter 26 år i ledelsen for Xbox. Choudhry er bare en av flere endringer samtidig som Microsoft finner ut hvor de skal med Xbox etter svakt salg. Det kommer en “ny” Xbox Series X senere i år med forbedrede kjøle-egenskaper og lavere pris.

Annonse