Annonse


Rett i fil-utforskeren

Microsoft jobber med en smart løsning, nei det er ikke widgets i start-menyen, men mobilen i fil-utforskeren!

Klargjør praktisk funksjon

Det har «PhantomOcean3» avslørt og delt på X. Det er ikke kjent hvilken Windows 11-versjon som byr på test-funksjonen, ei heller om den fungerer enda, men det er en soleklar god ide, og ettersom Microsoft fortsetter å oppgradere mobil-appen og dypere integrerer Android, håper vi på å ser mer av slikt i fremtiden.

Bryteren for å aktivere “vis mobilen i fil-utforskeren” har vært skjult en stund, så Microsoft planlagger tilsynelatende å lansere dette om ikke så veldig lenge. Sammen med den nye funksjonen finner vi muligheten til å bruke Androids som nettkamera i Windows, en funksjon som ble lansert i april, samt bilde-varsel mot mobilen.