xdefiant
XDefiant kan lastes ned nå. Spillerstart er 19:00.

Annonse


VI SPILTE: Ubisoft konkurrerer mot “Call of Duty”

Ubisoft er ikke kjent for sine flerspiller FPS-spill som et studio som serverer gigantiske AAA-enspiller-spill i tredjeperson-perspektiv.

Først publisert 21. mai

Vi spilte, og hadde det mer moro enn forventet!

Det skal derfor bli meget spennende å se om gratis FPS-spillet XDefiant kan snu trenden. Tilbakemeldingene under test-perioden har vært positive, men det krever mye å utfordre kongen av FPS, Call of Duty, som har en vanvittig stor og stabil spillerbase, godt hjulpet av Warzone som også er gratis. Ubisoft har allerde skissert sitt eget “Battle Pass”-system, så da får vi bare håpe innholdet fortsetter å rulle inn.

I kveld starter den store testen for Ubisoft, for etter lengre tids testing åpner endelig XDefiant serverne for alle klokken 19:00.

XDefiant bringer en frisk og spennende opplevelse til bordet, med fraksjoner inspirert av noen av Ubisofts mest elskede merkevarer. Det er et spill designet for å holde spillere på tærne med sitt dynamiske spill og livlige verden.

Ubisoft

XDefiant ble lansert med forventede serverproblemer, men selve spillet er i sin nåværende tilstand er overraskende bra, og bringer en god konkurrent til Tilsvarende spill

Husk å følge oss på Twitch, vi strømmer Tirsdager fra 20:00 – bli gjerne med i Discord-gruppen vår også.

(Sendingen inneholder reklame)