humane ai pin
Humane ser etter kjøpere ifølge Bloombergs kilder. Dette kun uker etter lanseringen av AI Pin.

Annonse


Ville endre alt – nå ser de etter kjøpere

Huamen sin AI Pin ble lansert med klassisk gründer-selvsikkerhet. Men så kom produktet i anmelder-hender.

Dyr og buggy

Produktet, en liten dings med LLM-er, kamera, stemmestyring og en mini-prosjektor som skyter grensesnittet til håndflaten for berøringsstyring, ble slaktet av anmelderne. Enheten koster 699 til 799 dollar avhengig av farge, men krever i tillegg måneds-abonnent. Produktet fikk kritikk for dårlig batterilevetid, overoppheting, nøyaktighet og responstid.

AI Pin prøvde å løsrive oss fra å se ned på mobilen hele tiden.

Nå melder Bloomberg at Humane allerede nå, etter lanseringen i april, søker en kjøper og de verdsetter selskapet fra 750 millioner dollar til 1 milliard dollar. Humane var i fjor verdsatt av investorer til hele 850 millionr dollar. Selv Sam Altman fra OpenAI har spyttet penger inn i selskapet som til sammen klarte å hente 230 millionr dollar i kapital.

Uansett hva som skjer med Humane, skapt av to tidligere Apple-medarbeidere, skal selskapet ha ros for å prøve noe veldig nytt i en verden som stadig domineres av enheter som i mange tilfeller er asosiale og trekker oss bort fra den virkelige verdenen, men en helt ny produktkategori må kanskje skapes av et etablert selskap med mye mer erfaring, men så var det problemet med risiko-villighet, spesielt i denne makro-økonomiske situasjonen.

Marques Brownlee omtalte AI Pin som det verste produktet han noen sinne har anmeldt: