ubisoft black flag
Assassin’s Creed Black Flag er en av de mest elskede spillene i serien. Nå kommer det trolig tilbake, men lanseringen er flere år unna. Bilde: Ubisoft

Annonse


Nå kan “Assassin’s Creed”-spillet alle ønsker seg komme tilbake

Ubisoft sin plan er en stor-satsing på Assassin’s Creed. Det melder Kotaku som har snakket med sine kilder som tidligere har avslørt at studioet i mai plasserte 800 nye medarbeidere for å jobbe med merkevaren.

Skrot Skull & Bones, implementer spillet i Black Flag

Dette inkluderer en ny-versjon av elskede IV Black Flag fra 2013. Det merkelige er at Skull & Bones ser ut som sjørøver-delen av Black Flag, men har vært i “utviklingshelvete” i mange år (annonsert i 2017 og utsatt en rekke ganger) og ser i stadig mindre grad ut som noe som kan redde Ubisoft fra følelsen av identitetsløshet.

Utviklerne hos Ubisoft har allerede snakket om å gjøre Skull & Bones mer likt Black Flag, et problem de nå på en måte løser – kanskje den beste løsningen er å implemtere båtsystemet inn i ny-versjonen av Black Flag i stedet?

Den kjipe nyheten er at nyversjonen skal være flere år unna lansering da Ubisoft er i planleggsfasen per kildene Kotaku har snakket med. Ubisoft Singapore er med på utviklingen for å oppgradere hav-systemet.

Med en lansering flere år unna, er det vanskelig å forestille seg grafikken, men Black Flag var et visuelt flott spill i 2017: