sonylinkbuds
Hva er opp, hva er ned? Dette er Sony LinkBuds som lanseres denne måneden til litt over 2000 kroner.

Annonse


Hvordan bruker man disse?

LinkBuds er, som du ser, ikke som andre ørepropper.

LinkBuds er tilgjengelige til 2200 kroner

Markedet er proppfullt av produkter i kategorien, så hva kan man gjøre for å få oppmerksomhet? En måte er å designe noen som ser veldig… spesielle ut.

Sony mener formen hjelper til å “være til stede i den fysiske og digitale verden samtidig”, takket være “spesialdesignede hodetelefoner med lydgjennomstrømning”. Jo, kanskje?

Slik tar de seg ut i øret:

Selskapet skryter av at talekvaliteten forbedres med disse som visstnok leverer naturlig lyd samtidig som man får med seg hva som skjer rundt seg.

LinkBuds kommer med et åpent ringdesign som sikrer stor lydgjennomstrømning – det motsatte av støyreduksjon – så du både kan lytte til digitalt innhold og være oppmerksom på det som skjer rundt deg. Hodetelefonene har dessuten meget behagelig passform og krystallklar lyd- og samtalekvalitet.

Sony

Etuiet og LinkBuds i svart:

Sony: “Med Wide Area Tap, har du full kontroll for hånden. Ved å dobbelt- eller trippeltrykke foran ørene dine kan du justere avspillingen etter dine egne preferanser ­– uten å berøre LinkBudsene i det hele tatt.
Etuiet.

Dette sier Sony om spesielle designet

“LinkBuds har blitt laget med et unikt åpent ringdesign, som slipper inn omverdenen når du ønsker, uten å gå på bekostning av lytteopplevelsen.

Annonse


Den nyutviklede og ringformede høyttalerenheten har åpent sentrum som sikrer lydgjennomstrømning, og gjør at du tydelig kan høre lydene rundt deg. På den måten kan du alltid høre om noen prøver å få kontakt med deg, og enkelt snakke med venner mens du fortsatt har på deg LinkBuds. Det nye designet gjør LinkBuds til en perfekt følgesvenn for en rekke aktiviteter, enten det er å jobbe hjemmefra, spille, høre på musikk eller lytte til lydbøker.

Med en vekt på ca. fire gram, er øreproppene et vidunder i miniatyr. I motsetning til konvensjonelle ørepropper, er den beskyttende overflaten som dekker høyttaleren, integrert i huset – og sparer derfor plass. Den generelle formen til øreproppene er laget med utgangspunkt i omfattende øreform-data, samlet siden Sony introduserte verdens første in-ear hodetelefoner i 1982.”

Dette kan de

De har også Google Swift Pair for kjapp-tilkobling mot Android-mobiler, Windows 10 og 11.

Det er også et par andre funksjoner:

Med Quick access kan du konfigurere LinkBuds til å gjenoppta Spotify-avspilling med noen få tastetrykk – du trenger ikke berøre smarttelefonen din.

Sony

Sony lover opp til 5,5 timer batterilevetid:

“LinkBuds er perfekte for daglig bruk. Takket være IPX4 vannmotstand, vil ikke sprut eller svette ødelegge opplevelsen. Du kommer deg også gjennom en travel hverdag med 5,5 timer batteritid og med mulighet for ytterligere 12 timer i det elegante og kompakte etuiet. Når det skjer mye i livet ditt gir 10 minutter ladning deg ytterligere 90 minutter spilletid.”