apple watch series 10 cad
Apples nye Watch Series 10/X får større urskive enn Watch Ultra samtidig som kroppen er mindre. Bilder: 91Mobiles

Annonse


Større enn “Apple Watch Ultra”!

91Mobiles har klart å skaffe til veie CAD-tegninger av Apple Watch Series 10/X.

Tynnere og med større urskive

Det har svirret rykter et par år om at Apple skal introdusere en større overhaling av Watch i år eller neste år, samtidig ryktes det jo en supertynn “iPhone Slim” som kanskje blir et slags iPhone X-øyeblikk. Det er derfor ikke helt sikkert om klokka som nå er avslørt av 91Mobiles er modellen med nytt design, men større urskive, det har den så sikkert og visst.

For den er faktisk større (2″) enn Watch Ultra sine 1,93″. Samtidig som at urskiven er større, har Apple klart å krympe “kroppen” som måler 46 x 39,7 x 11,6mm mot Ultras 49 x 44 x 14,4 mm.

Får kanskje blodtrykksmåler

“Det ryktes at Apple Watch Series 10 eller X vil få et redesignet båndtilkoblingssystem. Dette kan være et nytt magnetisk båndfestesystem for Apple Watch Series 10. Med den nåværende designen kan du feste og løsne bånd ved å skyve på sidene av urkassen, men det tar visstnok plass som ellers kan brukes til en større batteri eller andre komponenter,” forklarer 91Mobiles og peker på at lekkasjen ikke avslører det tidligere ryktede magnet-festet.

Det har tidligere blitt signalisert at Apple ikke introduserer dette i år, noe som får oss til å tro at større urskive, og ikke et helt nytt design, lanseres i år.