Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Forskere oppdaget en lokal datafil med informasjon de trodde gjaldt hvor iOS-enheten befant seg til enhver tid. Apple tilbakeviser dette i en pressemelding. (Ill.: Apple)

– Elendig batterilevetid i iOS4

Enda mer kritikk mot Apple.

Når Apple introduserte iPhone OS 4 skrøt de at de hadde laget smart multitasking, men er det feil i OSet som fører til langt kortere batterilevetid?

Et bedre OS?

Nå er det flere som er usikre på om Apples påstand stemmer. Mange rapporterer nemlig om at batterilevetiden har blitt langt dårligere i iOS4 som OSet ble døpt samtidig som lanseringen av iPhone 4.

Faktisk hevder flere brukere at batterilevetiden er dårligere selv om de ikke har noen programmer i bakgrunnen. Det er dermed ikke sikkert det skyldes multitaskingen, isåfall berøres også 3G-eiere.

– 4 prosent tappet på 10 minutt i dvale

Apples supportforum har nesten 500 innlegg om temaet under trådoverskriften «iOS4 Burning Through Battery Life?»

«Det er noe veldig galt med denne oppdateringen. Jeg hadde min telefon i dvale i 10 minutter og batteriet ble 4 prosent tømt», skriver en iPhone-eier i Apples forum.

Oppdatering underveis

Apple har lovt en oppdatering til iOS 4, men denne skal i første rekke rette feil kalkulering av signalstyrken. Vi følger spent med på om Apple har noen optimaliseringer på lager slik at batterilevetiden blir på nivå med iOS 3.

Har du opplevd langt dårligere batterilevetid med iOS 4?

Kilde:
Neowin.net

Stikkord: iphone