lenovo tab plus
Tab Plus fra Lenovo vil være skjerm og høyttaler-system på farten.

Annonse


Lenovo har lansert et nettbrett med en høylytt vri

Tab Plus fra Lenovo er et 11,5 tommer nettbrett som er ulikt alt annet vi har hørt om.

“Musikkbrettet” er lansert og koster 3499 kroner

For Lenovo mener det er en god ide med masser av høyttalerkraft og har derfor utstyrt det nye brettet med åtte (JBL Hi-Fi) av dem og med det en totaleffekt på 26 W.

Kan musikk-nettbrett bli en greie? Det er bare en måte å finne ut av det på!

– Nettbrett har utviklet seg for å møte behovene til mennesker som bytter mellom arbeid, studier og fritid, og tilbyr en balansert kombinasjon av mobilitet og ytelse, sier Stig Myklebust, nordisk forbrukerdirektøri Lenovo. Etter hvert som nettbrettmarkedet kommer seg, kan kundene forvente økt produktdifferensiering hos Lenovo gjennom funksjoner som møter deres spesifikke behov. Lenovo Tab Plus er et godt eksempel på et godt avrundet nettbrett som leverer førsteklasses lyd for en virkelig oppslukende underholdningsopplevelse,” heter det i pressemeldingen fra selskapet.

Med åtte JBL Hi-Fi-høyttalere, inkludert fire matrisediskanthøyttalere og fire balanserte basshøyttalere plassert i 4 høyttalerbokser på totalt 22 cc, gir nettbrettet dypere, mer uttalt bass og klarere diskant. I tillegg er den justert av Dolby Atmos og støtter høyoppløselig lyd med 24-bit og 96 kHz frekvens når du bruker hodetelefoner.

Lenovo

Stort batteri

Party-trikset er at Lenovo Tab Plus kan forvandles til en Bluetooth-høyttaler, “streamet fra den bærbare enheten, og leveres med en integrert støtte for opptil 175 graders visningsfleksibilitet. Den kommer også med en personlig appvolumkontroll som lar deg finjustere lydinnstillingene. Med appens volumkontroll skrur nettbrettet for eksempel automatisk opp volumet når favorittmusikkappen din er åpen og senker lyden når en nettleser er valgt.”

Utover skjermen på 11,5″ finner vi:

  • 90 Hz oppdateringsfrekvens
  • TUV-sertifisert skjerm
  • 8600 mAh batteri – opptil 12 timer
  • 45 W hurtiglading – full effekt på 90 minutter.
  • MediaTek Helio G99-prosessor
  • Opptil 256 GB lagring
  • MicroSD-kort
  • IP52 vann- og støvbestandig
  • Innebygd lesemodus – simulerer fargematrisen til sidene i en bok – kan forvandles til en digital fotoramme eller klokke via standby-modus