Google password manager
Googles passordhåndterer for Chrome og Android har fått en ny funksjon: passord-deling med familiemedlemmer såfremt man har en familie-gruppe.

Annonse


Behov for å dele passord?

Google sin egen Chrome og Android passordbehandler, «Password Manager», har fått en viktig ny funksjon.

Artikkelen inneholder annonselenker

Kan i visse tilfeller være veldig viktig

For tjenesten tilbyr å dele passordet med familiemedlemmer, og da mener vi kun mellom familier: det er ikke mulig å dele med hvem som helst med @gmail.com. De man deler med får lagret passord i det samme programmet på sin maskin. Det er flere smarte brukerområder, som deling av pålogging til Netflix, VPN eller annet som kan være til hjelp, spesielt i nødstilfeller.

Android Authority bekrefter at funksjonen er i mobil-appen, men enda ikke til Chrome desktop, noe som bekreftet av lanseringsnotatet fra Google:

«Med denne nye funksjonen kan du nå trygt dele passordene dine med familiegruppen din i Google Password Manager. Når du deler et passord, vil familiemedlemmene dine motta en kopi av det i sin Google Password Manager, klar til bruk.»