sonos ny app
Sonos sin nye app lanseres 7. mai.

Annonse


Dette er den nye Sonos-opplevelsen

“Dagens strømmelandskap har blitt fragmentert. Stadig flere artister og innholdsleverandører publiserer innholdet sitt eksklusivt på enkelte plattformer eller tjenester, noe som har ført til at våre personlige musikkbiblioteker er spredt over mange forskjellige apper,” innleder Sonos: de har lansert en ny app.

Lanseres 7. mai – web-appen oppdateres også

“Som den eneste lydutstyrsprodusenten med en åpen plattform som støtter mer enn 100 strømmetjenester, streber Sonos etter å skape lydopplevelser som tilfredsstiller de skiftende behovene til forbrukerne,” forklarer de videre og forklarer hva de har gjort med appen som støtter alle eksisterende S2-produkter:

  • Kom deg raskere inn i musikken (og ut av appen): Den nye startsiden gir deg tilgang til alt favorittinnholdet og styringen, alt på ett sted.
  • Tilpass og velg ut: Utform startsiden slik at den gjenspeiler hvordan du lytter.
  • Søk i alle strømmebibliotekene: Søk etter artister, sanger, podkaster eller lydbøker på tvers av alle strømmeappene dine samtidig.

Den redesignede appen blir tilgjengelig globalt på mobil og via en webapplikasjon den 7. mai 2024.

Sonos

– Vi introduserte verden til multiromsmusikk for mer enn 20 år siden, og vi er stolte over at vi spilles i mer enn 15 millioner hjem i dag. Siden vi alltid presser oss selv til å tenke nytt, og lytter til tilbakemeldinger fra de lidenskapelige kundene våre, tenkte vi at det nå var på tide å fornye appopplevelsen vår. Etter grundig utvikling og testing er vi trygge på at denne redesignede appen er enklere, raskere og bedre. Den hever nok en gang standarden for lytteopplevelser hjemme, og legger et grunnlag for å kunne utvide til nye kategorier og opplevelser, sier Patrick Spence, CEO i Sonos.