kia ev4
Kia EV4 ventes neste år.

Annonse


Ulikt alt annet og BILLIG

Kias billige EV4 ser ut som alt annet på markedet.

Det er vanskelig å tro den koster godt under 500 000 kroner

Fra bildene å dømme ser den mye dyrere ut en hva prisen kommer til å ende på, som er det billigste sjiktet av elbiler. EV4 er bare en av tre andre: også EV5 og EV3 er på vei som avslørt i oktober:

“De to andre er EV3 og en “kompakt crossover” med navnet EV4 – EV3 som blir priset til under 30 000 dollar. Vi er foreløpig ikke sikre på når produsenten avslører alt, men vi skal holde dere oppdatert.”

EV4 ventes å bli priset til rundt 350 000 kroner (EV3 forhåndsbestillingene har allerede startet i Korea med en pris på rundt 30 700 dollar,) omregnet fra dollar. Det ventes at bilen utstyres med produsentens nye ccNC infotainment-system med to 12,3 tommer skjermer.

Kia EV4 Concept kombinerer jordinspirert estetikk med banebrytende teknologi. Ved å bruke naturlige fargestoffer fra madder røtter og valnøttskall, kommer det resirkulerte bomullsinteriøret til live med livlige nøytrale fargetoner. Føreropplevelsen forbedres gjennom doble digitale skjermer, som gir et minimalistisk instrumentpanel som legger til det rolige, kokonglignende interiøret. Mer enn bare en slående silhuett, den romslige, førersentrerte designen forener organiske elementer med moderne luksus, og skaper en virkelig særegen elektrisk kjøretøyopplevelse.

Kia

Her testkjører Kia bilen: