Annonse


Nå kan du Vippse dansker og finner

“Fra i dag blir det like enkelt å vippse dansker og finner som det er å vippse en venn i Norge,” melder Vipps MobilePay AS i en fersk pressemelding.

Fra i dag av er det mulig

– I dag bringer vi Norden enda litt tettere sammen, sier Rune Garborg i Vipps MobilePay. Selskapet avslører det har vært vanskeligere enn man skulle tro å få til løsningen, selv om vi er nabo-land. Men fra i dag er det mye enklere å betale til disse to landene “ettersom 11,6 millioner brukere av Vipps i Norge og MobilePay i Danmark og Finland kan sende penger til hverandre kun ved bruk av telefonnummer,” som det heter i pressemeldingen.

– Dette har vært etterspurt lenge, og nå har vi endelig løsningen klar. Det betyr farvel til lange IBAN-nummer og mange tastetrykk. Nå trenger du bare et telefonnummer. Dette er det første av mange skritt vi tar for å bringe Norden enda tettere sammen, sier Rune Garborg, sjef i Vipps MobilePay.  

Overføringene vil koste fire prosent av det beløpet du skal sende, denne kostnaden er tydelig angitt i appen. Det vil også vises hva en overførsel omtrentlig koster i din egen valuta. I tillegg kan banken legge på et valutapåslag, som når man bruker bankkortet sitt i utlandet. Det koster ingenting å motta pengene. Det vil fortsatt være gratis å vippse til venner og familie innad i Norge. 

Vipps MobilePay AS

– Vi har som mål å forenkle hele den nordiske regionen. Sverige er det største landet og svensker skal selvfølgelig også kunne ta del i dette. Vi ser derfor veldig frem til å lansere Vipps på det svenske markedet, sier Garborg.