galaxy note 7
"Galaxy S25 Ultra" får visstnok et "mykere" design.

Annonse


Savner du “Galaxy Note 7”?

“Galaxy S25 Ultra er like rund som Galaxy Note7, og jeg liker endringen.” Mange av dere husker Note 7 som mobilen med de farlige batteriene, men selve mobilen var godt likt.

Et “mykere” designspråk

Det melder den kjente Android-lekkeren “Ice Universe” om Samsungs kommende toppmodell som selskapet skal vise frem allerede 10. juli. Samsung har i flere år kjørt på med ulikt design på Galaxy S- og S Ultra-serien, der sistnevnte er den største og mest luksuriøse modellen.

En av design-forskjellene er at Ultra-modellene (les vår test av Galaxy S24 Ultra) har skarpere kanter – noen liker det, andre foretrekker en mer ergonomisk utforming. Nå mener altså lekkeren at Samsung går for et rundere design på toppmodellen, og designet minner visstnok mer om Galaxy Note 7:

Note 7. Bilde: Samsung
S24 Ultra. Bilde: ITavisen
S24. Bilde: ITavisen

Vi vet som alltid en hel del om hva selskapet skal lansere, inkludert følgende informasjon per produkt og et offisielt bilde av Fold og Flip: