Galaxy Z Fold 6" og "Z Flip6
Dette er det første offisielle bildet av "Galaxy Z Fold 6" og "Z Flip6."

Annonse


OPPDATERT: Her er det første offisielle bildet

Lekker Yogesh Brar mener at Samsung kanskje krever månedsbetaling for å bruke Galaxy Ring.

Først publisert 23. mai.

Oppdatert, 5. juni, 14:33

Slashleaks har skaffet det første offisielle promo-bildet av Galaxy Z Fold6 og Z Flip6:

Annonse


Oppdatert, 3. juni, 19:10:

Samsung bekrefter at Galaxy Ring lanseres i august. Det melder 9To5Google der vinkelen til artikkelen er at selskapet frykter Oura vil saksøke dem grunnet en rekke patenter på smart-ringer.

Galaxy Ring vil trolig koste over 4000 kroner i Norge – lanseres i juli/august

Dessuten ventes prisen å ligge mellom 300 til 350 dollar, derfor er det sannsynlig at produktet i Norge blir priset til 4000 kroner eller mer, kanskje avhengig av finish. Men det Brar også har nevnt til Android Authority er at Samsung skal ta 5,99 dollar i måneden for Galaxy Ring – om dette er noe man betale, eller om det blir en tilleggspakke for ekstra-funksjoner Samsung mener er ekstra smarte, gjenstår å se.

Samsung tror salget vil ta helt av

Visstnok får smartingen en uke batterilevetid, men vil ikke støtte iPhone. Samsung har lekket noen bilder av ringen, men utover det ikke gått i noen som helst detaljer. Ringen ventes i juli i kombinasjon med Fold6 og Flip6 som begge har lekket en rekke ganger, inkludert den potensielle skuffelsen at Samsung ikke skal debutere en rimeligere Fold i FE-utgave som tidligere planlagt.