ipad pro
Apple lanserer nye iPad Air med større skjerm og iPad Pro med OLED på tampen av mars.

Annonse


Dette er Apple-produktene som lanseres i mars

Apple skal lansere nye MacBook Air, iPad Air og iPad Pro neste år.

iPad Air og iPad Pro avsløres begge i mars

Dette har vi vært klar over en stund allerede, men nå har Mark Gurman mer informasjon i en fersk artikkel der vinklingen er svakt salg av flere produkter, foruten iPhone. For igjen å oppsummere hva som lanseres: iPad Air, iPad Pro og MacBook Pro.

iPad Air kommer i 2024 i to størrelse for første gang, denne gang med en skjerm “på rundt 12,9,” per Gurman. Dette er jo maks-størrelsen for iPad Pro. Som tidligere nevnt av Gurman lanseres det også en ny Apple Pencil og Magic Keyboard i aluminium.

Noe annet som skjer for første gang er at iPad Pro endelig får OLED og på den måten kan dra nytte av iPadOS 17 som fra versjon 16 har en mer avansert på-skjerm. Det er ventet et nytt design for iPad Pro-modellene som vil gjøre det mulig for Apple å øke skjerm-størrelsen noe, men ikke forvent en 15″-modell neste år.

Annonse


Det er mulig Apple krymper rammene noe for å øke panel-størrelsene på iPad Pro litt, men ikke forvent 15-tommere neste år. Apple Pencil 3 og et Magic Keyboard i aluminium er også underveis.

MacBook Air får kun M3-oppgradering

MacBook Air får, uten at noen blir overrasket, M3-brikken. Det skal bli spennende å se om 15-tommeren får enda bedre batterilevetid enn MacBook Pro 14 M3 som har 22 timer å rutte med – mer enn dagens M2-modell med 15 18 timer.

Lanseringen av de nye brettene skal skje på tampen av mars. Samtidig skal Apple lansere iPadOS 17.4, mens Mac-ene får macOS 14.3. Mac-oppdateringen lanseres på tampen av januar eller februar. Det er ikke kjent når nye MacBook Air med M3 kommer kanskje i juni. Det var da M2-modellen kom.

Når vi ser noe lengre frem i tid kommer Vision Pro “tidlig neste år,” ifølge Gurman som samtidig avslører at Apple er klare med en oppgradert Apple Watch på tampen av 2024 med blodtrykkmåling. Også iPad mini oppgraderes med et oppgradert panel med mindre “jelly scrolling.” En ny iPad kommer også i kombinasjon med nye AirPods vi tidligere har skrevet om.

MacBook Air oppgraderes med M3-brikke. Ellers forblir designet, og skjermstørrelsene, uendret.

Annonse